izrada i ožičenje elektro ormara niskog napona

Poslovanje u Hrvatskoj odnosi se na pružanje Elektro instalacijskih usluga, izradu i ožičenje Elektro ormara.
Mjerilo poslovnog uspjeha je da realizirani rad bude priznat i prepoznat kao referenca za uspješnost, pouzdanost te međusobno povjerenje  sa poslovnim partnerima  sa kojima SST surađuje tržištu.
Motor Control Center (MCC)
SST je poznat po proizvodnji i usluzi montaže visoko kvalitetnih Industrijskih MCC panela.
MCC Paneli  su traženi na tržištu zbog svoje kvalitete i pouzdanosti u radu.
Dizajnirani su do savršenstva, a osnovna im je karakteristika da su jednostavni za rad i tehničko održavanje, te krajnji korisnik ima minimalna ulaganja oko održavanja funkcionalne i tehničke ispravnosti samog MCC Panela.
MCC paneli se proizvode prema zahtjevima klijenta, izrađeni su sukladno međunarodnim standardima, sa svom potrebnom tehničkom dokumentacijom.

MCC upravljački paneli koje izrađuje SST, dizajnirani su tako da mogu napajati višestruke motorne potrošače velikog kapaciteta.
SubSystem Technology može izraditi u jednom ormaru  više polja upravljačkih centara motora sa različitim dimenzijama snage.
MCC upravljačkim centrima može se manipulirati ručnim ili automatskim načinom:
- odabir  pokretanja motora prema naprijed ili u obrnutom smjeru
- zaustavljanje motora
- odabir i regulacija brzine
- regulacija ili ograničavanje okretnog momenta motora
- zaštita od preopterećenja
- zaštita od kratkog spoja
SST može izraditi MCC panele sa različitim karakteristikama i složenostima ovisno o zahtjevima u kojima će motor raditi.
Motor Control Center (MCC) razdjelni je industrijski sklop zadužen za upravljanje pojedinačnim ili svim električnim motorima iz središnjeg mjesta.
Sastoji se od više zatvorenih dijelova koji imaju zajedničku sabirnicu napajanja i sa zasebnim odjeljkom koji sadrži kombinirani pokretač, koji se sastoji od pokretača motora, osigurača ili prekidača.  
Izvedbene detalje pogledajte u SST reference izborniku Gallery.